Ατομικό για Κάσσο, Μπούρμπο

Με δύο απόντες συνέχισε την προετοιμασία του ο Άρης για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χωρίς του Πασχάλη Κάσσο και Χρήστο Μπούρμπο, οι οποίοι για μια ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συνέχισε την προετοιμασία του ο Άρης για τον αγώνα της Κυριακής (18/2) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την Παρασκευή το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

* H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημέρωσε ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα. Η Media Day θα γίνει στις 10:30, πριν από την προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Τα εισιτήρια με Αναγέννηση

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/02, 15:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Τα εισιτήρια κοστίζουν:

5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
10 ευρώ στη Θύρα 2
15 ευρώ στην Θύρα 9
20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)
40 ευρώ στα VIP

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει, την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 11:00.

Last modified onΠέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep