Αγωνιστική… γνωριμία

Η προτεραιότητα του Πέτρου Δημητρίου στον Παναιγιάλειο και οι θέσεις ξένων που έχουν καλυφθεί.

[googlead][/googlead]

Ευεργετική χαρακτηρίζεται η διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων στον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αιγίου χρησιμοποίησε επτά νεοαποκτηθέντες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Έδειξε, λοιπόν, ότι χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία και ομοιογένεια για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Την Τρίτη (06/02) ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και όπως τόνισε: «Δεν υπάρχουν παλαιοί και νέοι. Είμαστε μία ομάδα». Μοίρασε έντυπα με τις εξωαγωνιστικές αρχές, αλλά και ερωτηματολόγιο που θα κληθούν να συμπληρώσουν οι «μελανόλευκοι». Προέχει για τον ίδιο η αγωνιστική γνωριμία, ώστε στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ο Παναιγιάλειος να εμφανιστεί ανταγωνιστικός.

Ήδη ο προπονητής της ομάδας του Αιγίου έχει τετ α τετ με όλους τους παίκτες, ώστε να τους αναλύσει τι ζητά από αυτούς. Πιθανό μία από τις προσεχείς προπονήσεις να είναι διπλή. Όσον αφορά στο πρόγραμμα, όσοι έχουν καταπονηθεί, θα πάρουν ρεπό Σαββατοκύριακο και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο (10/02). Προγραμματίστηκε, τέλος και συνάντηση με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Χωρίς θέση ξένου

Ο Παναιγιάλειος έχει εντάξει στο ρόστερ του τον Νιγηριανό, Τίμοθι Τσάινα, τον Αιθίοπα με ρίζες από τον Καναδά, Νταβίτ Τζένετ και τον Ουζμπέκο, Τιμούρ Αγιούποφ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι θέσεις ξένων έχουν καλυφθεί, άρα δεν μπορεί να ενταχθεί άλλος στο έμψυχο δυναμικό.

Προτάθηκε ο Γκαμπονέζος αμυντικός μέσος, Μαμούτ Σαΐν, ο οποίος είχε απασχολήσει και προ δύο ετών, αλλά δεδομένων των έως τώρα μεταγραφών, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep