«Δεύτερο κρούσμα...»

Μετά τον Γιώργο Βαζάκα και η ΠΑΕ Αναγέννηση διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο Παγκρήτιο.

[googlead][/googlead]

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Βαζάκας και ακολούθησε η ΠΑΕ. Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασε τα δικαιολογημένα παράπονά της για τη διαιτησία στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι εμπιστεύεται τους Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη της ΚΕΔ, ώστε να επιληφθούν του θέματος...

Η διοίκηση ανακοίνωσε:

«Με τη συμπλήρωση 15 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Football League, η ΠΑΕ Αναγέννηση δεν ασχολήθηκε με τη διαιτητική παρουσία, αναγνωρίζοντας πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές σε κάθε αναμέτρηση.

Η Αναγέννηση σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζητάει ποτέ την εύνοια, αλλά απαιτεί και δικαιούται την ισονομία. Άλλωστε από την αρχή της φετινής μας προσπάθειας έχουμε μόνο προβεί σε ανακοινώσεις συγχαρητηρίων ως προς την απόδοση των διαιτητών, ωστόσο μετά τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε και να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το τέρμα που οδήγησε στην ήττα της ομάδας μας προήλθε από απόφαση-εφεύρεση του διαιτητή κ. Κακριδή και του βοηθού του κ. Αδαμόπουλου για χέρι του ποδοσφαιριστή μας Καραγιάννη φανερά εκτός περιοχής, για το οποίο το βίντεο της αναμέτρησης αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Αποδεχόμαστε την ήττα στον αγωνιστικό χώρο και ασφαλώς το ανθρώπινο λάθος, ωστόσο επιθυμούμε να σταθούμε και στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στα Χανιά με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό όπου και πάλι η ομάδα μας υπέστη ήττα με υπόδειξη πέναλτι για χέρι που καταλόγισε ο κ. Αντιπαριώτης μαζί με τον κ. Γαρεφαλάκη.

Για εκείνη την απόφαση δεν τοποθετηθήκαμε επίσημα, καθώς θεωρήσαμε ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σφάλμα, ωστόσο, μετά τη χθεσινή απόφαση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, οφείλουμε να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας για ένα δεύτερο και συχνό κρούσμα κακής διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση έχει εμπιστοσύνη στο έργο των κυρίων Μέλο Περέιρα, Στάυρου Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη που δεσμεύτηκαν ότι θα παρακολουθούν στενά τη διαιτητική παρουσία σε αγώνες της Football League και εκφράζει την πίστη της προς τους συγκεκριμένους επισταμένους ότι θα επιληφθούν του θέματος.

Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep