Πρώτοι και... ανικανοποίητοι!

Τα μηνύματα του Δημήτρη Σπανού και του Παύλου Μυροφορίδη στην προπόνηση του Αρη.

[googlead][/googlead]

Το σκηνικό έχει επαναληφθεί πολλάκις τη φετινή σεζόν. Ποτέ άλλωστε δεν επιχείρησαν στον Αρη να κρύψουν κάτω από το χαλάκι των τριών βαθμών τα αγωνιστικά προβλήματα που διαπιστώνουν.

Η ομάδα είναι πρώτη, αλλά... ανικανοποίητη, όπως προκύπτει από τα μηνύματα που έστειλαν στην προπόνηση της Πέμπτης 1/2 ο Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφορίδης, μετά το αγχωτικό διπλό (0-1) στη Βέροια.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες αυτή τη φορά, συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς. Μας έλειψαν το καθαρό μυαλό και τα καλά τελειώματα. Το γκολ θα έρθει, αρκεί να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που είχαμε και να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας» τόνισε αρχικά στους παίκτες ο κόουτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «εμείς πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας, πως θα βελτιωθούμε και όχι τις άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρουν. Έχουμε ποιότητα, είμαστε καλύτεροι από άλλες ομάδες. Ξέρω ότι υπάρχει άγχος και πίεση, πρέπει να ζήσουμε με αυτό, δεν θα τελειώσει ποτέ. Θέλω να δείξετε αυτοπεποίθηση, να εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης υπογράμμισε: «Βάλτε στο μυαλό σας ότι είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας, γιατί ισχύει.

Είμαστε με διαφορά η καλύτερη ομάδα και είναι απαράδεκτο να τους δίνουμε δικαιώματα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα κόψουμε από εδώ και στο εξής. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ελπίζει όταν παίζει εναντίον μας κι ας δίνει τον αγώνα της ζωής του».

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep