«Η πιο γλυκιά ήττα...»

Ο Πέτρος Δημητρίου δεν είχε λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναιγιαλείου.

[googlead][/googlead]

Κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες παρατάχθηκε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη (31/01). Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου στην πρώτη εντός έδρας υποχρέωση των «μελανόλευκων» είχε στη διάθεσή του μόλις 11 ποδοσφαιριστές και, μάλιστα, η ενδεκάδα συμπληρώθηκε με τον Κώστα Καζναφέρη να επιστρέφει - προς τιμήν του - άρον άρον για να καλύψει το κενό του ασθενή, Λεωνίδα Σκαρτσίλα.

Η ομάδα του Αιγίου, λοιπόν, πάλεψε και παρά την ήττα (1-0) άπαντες στάθηκαν στο στοιχείο του πάθους που έδειξαν οι «11» για πρώτη φορά. Με ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις, αλλά να ακολουθούν πιστά το πλάνο. Γι' αυτό και ο Πέτρος Δημητρίου χαρακτήρισε την ήττα αυτή ως την πιο... γλυκιά. Σε δηλώσεις του στο FL News ανέφερε:

«Στα 28 χρόνια πρώτη φορά αναλαμβάνω ένα τέτοιο εγχείρημα. Είναι η πιο γλυκιά ήττα που έχω κάνει. Τα παιδιά τήρησαν κατά γράμμα την τακτική που είχαμε πει να ακολουθήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, ακυρωθέν γκολ, αλλά δεν είχαμε κανέναν στον πάγκο να δώσει ανάσες. Τους είπα στα αποδυτήρια ότι θα γράψουν ιστορία, γιατί δεν συνηθίζεται μια ομάδα να μην έχει ούτε αλλαγή.

Θέλω να ευχαριστήστω τον κόσμο που χειροκρότησε αυτά τα παιδιά μετά το φινάλε. Τα έδωσαν όλα. Και, φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καζναφέρη, που γύρισε να μας βοηθήσει παρότι είχε αποχωρήσει. Τώρα αυτό που προέχει είναι να αποκτήσουμε την απαραίτητη χημεία και η διακοπή μετά το προσεχές ματς θα μας βοηθήσει πολύ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 02:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep