«Έτοιμος στο επόμενο»

Ο Ζοσέ Κοέλιο ελπίζει ότι θα είναι διαθέσιμος στο προσεχές ματς του ΟΦΗ. Αισιόδοξος ο Κουτσιανικούλης.

[googlead][/googlead]

Το ματς του ΟΦΗ με τον Καραϊσκάκη Άρτας παρακολούθησε ο Πορτογάλος, Ζοσέ Κοέλιο και σε δηλώσεις του μετά το φινάλε μίλησε στα ΜΜΕ για την ατμόσφαιρα και σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος. Συγκεκριμένα, είπε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Ξέρω ότι η ώρα δεν ήταν καλή, καθώς αρκετός κόσμος ήταν στην δουλειά και πάλι όμως είδα κόσμο που τραγουδούσε και υποστήριζε την ομάδα. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο και έκανε ένα σκληρό παιχνίδι, εύκολο».

Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;

«Ναι είμαι. Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι 11 Φεβρουαρίου και θα δουλέψω μέχρι τότε. Ο προπονητής θα αποφασίσει. Εγώ θα περιμένω τη στιγμή που ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει».

Είναι μια νέα πρόκληση για σένα…

«Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω. Ξέρω την ιστορία του ΟΦΗ και ξέρω ότι η θέση του είναι στην Α’ κατηγορία. Γι' αυτό είμαι κι εγώ συγκεντρωμένος. Ξέρω πού έχω έρθει. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ».

Κουτσιανικούλης: «Το κάναμε εύκολο»

Ο ένας εκ των σκόρερ του ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης ανέφερε: «Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς το κάναμε εύκολο. Με την παρουσία που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δώσαμε το 100% και το δίνουμε σε κάθε αγώνα, άσχετα αν στο προηγούμενο παιχνίδι δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Η συνέχεια είναι δύσκολη. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Παίζαμε με μια ομάδα που έκανε ζημιές σε ομάδες όπως ο Αρης και η Δόξα Δράμας. Βάλαμε ένα λιθαράκι για τη συνέχεια».

Είσαι πιο αισιόδοξος για τη συνέχεια;

«Ήμασταν αισιόδοξοι και πριν γίνουν οι αλλαγές στην ομάδα. Τότε που ήμασταν εντελώς μόνοι μας. Όπως είπε και ο προπονητής, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια θετική αύρα στην ομάδα. Έχουν έρθει κοντά οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα και αυτό μας δίνει κίνητρο και εμπιστοσύνη για το μέλλον της ομάδας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep