Για το σερί στο κάστρο της

Η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας για τη διαφύλαξη του κάστρου της κόντρα στην Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Η μοναδική ομάδα της Football League που δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ στην έδρα της είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα την Τετάρτη 31/1 (15:00) οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα θα επιδιώξουν να διευρύνουν το 5-1-0 που έχουν στο κάστρο τους με συντελεστή τερμάτων 9-0 (συνυπολογίζοντας και τη νίκη 3-0 άνευ αγώνος επί του Αχαρναϊκού).

Σε αυτή την προσπάθεια ο πολύπειρος κόουτς θα βασιστεί σε γνωστό κορμό. Συγκριτικά με την 20αδα που είχε ανακοινώσει για το εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα επεφύλαξε πάντως δύο αλλαγές. Εμειναν εκτός οι Παναγιώτης Κατσίκας (αντ' αυτού επελέγη ως δεύτερος τερματοφύλακας ο Περικλής Γεωργατζάς) και ο Αγγελος Ζήσης (νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Γιάννης Παπαευθυμίου).

Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν συμπεριληφθηκαν στην 20αδα ξανά οι Βασίλης Τσεβάς και Αντώνης Βατουσιάδης, όπως και οι Αλέξανδρος Μασούρας και Χρήστος Φλεβάρης.

Αναλυτικά η 20αδα: Γεωργαντζάς, Γκέκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Παπαευθυμίου, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας και Πλούμης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep