Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο προϋπολογισμός των Ψαχνών

Η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών θα κρίνει με ποιο τρόπο θα προχωρήσει η ομάδα της Εύβοιας την σεζόν που έρχεται. Η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών θα κρίνει με ποιο τρόπο θα προχωρήσει η ομάδα της Εύβοιας την σεζόν που έρχεται.

Στη γενική συνέλευση της 24ης Ιουνίου θα καθοριστεί ο προϋπολογισμός του Ηρακλή Ψαχνών και ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί στην σεζόν που έρχεται.

Στο ραντεβού που είχαν ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Φοιρό δεν ήταν δυνατό να γίνει καμία οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές διότι κανείς δεν γνώριζε τα δεδομένα της σεζόν 2012-13.

Το ραντεβού που έγινε ανάμεσα τους ανανεώθηκε μετά την Γενική Συνέλευση, στην οποία θα αποφασιστεί ο προϋπολογισμός της ομάδας για τη νέα περίοδο. Οι δύο πλευρές μπορεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένες από την συνεργασία που είχαν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά μόνο τα οικονομικά δεδομένα πάνω στα οποία θα κινηθεί ο Ηρακλής Ψαχνών τη νέα σεζόν θα κρίνουν αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας ενημέρωσε τον Γιώργο Φοιρό πως το ενδιαφέρον για την ανανέωση της συνεργασίας τους είναι δεδομένο, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει κάτι οριστικό πριν την Γενική Συνέλευση.

Ο χρόνος, ίσως, είναι ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας για την ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών, αφού οι προτάσεις που δέχεται ο Γιώργος Φοιρός είναι αρκετές και βέβαια είναι ελεύθερος θα συζητήσει με όποια ομάδα τον πλησιάσει. Οι άνθρωποι της ομάδας της Εύβοιας δεν γνωρίζουν κατά πόσο θα είναι μειωμένος ο προϋπολογισμός της ερχόμενης σεζόν και φυσικά δεν μπορούν να δεσμεύσουν τον Ελληνα τεχνικό με «υποθετικές» προτάσεις που δεν θα μπορούν να καλύψουν στην πράξη.

Από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουνίου θα καθοριστούν όλα τα ζητήματα και φυσικά ο τρόπος που θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύσουν την ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep