«Μας τιμώρησε η μπάλα»

Σκασμένος ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ όπως τόνισε χαρακτηριστικά η μπάλα τιμώρησε την ομάδα του, ωστόσο, πρόσθεσε πως πρέπει οι παίκτες του να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι. Αναλυτικά είπε μετά την ήττα (1-0) στο Αλκαζάρ:

«Δεν μπορώ να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν προσπάθησαν να κερδίσουν το ματς. Είχαμε τις ευκαιρίες. Μας πάει λίγο πίσω αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει γρήγορα να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει βρεί ηρεμία σε άλλα θέματα, στα διοικητικά. Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν ήρθε το αποτέλεσμα, μετά την ηρεμία που έχει έρθει στην ομάδα.

Μας τιμώρησε η μπάλα με τα τρία δοκάρια. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και εμείς να δούμε το επόμενο ματς που είναι πολύ κοντά.

Ο Μανώλης Φαζός είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σταθήκαμε άτυχοι με τις ευκαιρίες και τα δοκάρια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση και χάσαμε. Κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep