Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόταση σε Φοιρό

Πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Γιαννιτσών δέχθηκε ο Γιώργος Φοιρός. Πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Γιαννιτσών δέχθηκε ο Γιώργος Φοιρός.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών θέλει τον Γιώργο Φοιρό, κατέθεσε πρόταση και περιμένει το μεταξύ τους ραντεβού για να διαπιστωθεί αν θα συνεργαστούν.

Ο Γιώργος Φοιρός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Αναγέννησης Γιαννιτσών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της διοίκησης έκαναν την τηλεφωνική προσέγγιση τους στον Ελληνα τεχνικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μιλήσουν ώστε να διαπιστωθούν οι «προθέσεις» των δύο πλευρών.

Ο 58χρονος τεχνικός έχει «πιστωθεί» μεγάλο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας που είχε ο Ηρακλής Ψαχνών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και αυτό τον έχει φέρει στο επίκεντρο για πολλές ομάδες της Football League.

Η πόρτα του Ηρακλή Ψαχνών, πάντως, δεν έχει κλείσει ακόμη και στο τελευταίο ραντεβού που είχαν ο Γιώργος Φοιρός με τον πρόεδρο της ομάδας της Εύβοιας είχαν αφήσει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο. Ο Γιώργος Φοιρός αναμένεται, πάντως, πριν πάρει την τελική του απόφαση για να υπογράψει συμβόλαιο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να έχει μια συνομιλία, έστω και ενημερωτικού χαρακτήρα με την διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep