Εκτός έδρας... 1-18

Μόνο ο Θωμάς Παπαδόπουλος (στη μέση της φωτό) έχει σκοράρει εκτός έδρας για τον Αιγινιακό τη φετινή σεζόν Μόνο ο Θωμάς Παπαδόπουλος (στη μέση της φωτό) έχει σκοράρει εκτός έδρας για τον Αιγινιακό τη φετινή σεζόν

Μόνο τους βαθμούς από την άνευ αγώνος νίκη επί του Αχαρναϊκού έχει εκτός έδρας ο Αιγινιακός που έφτασε τις έξι ήττες με τέρματα 1-18.

[googlead][/googlead]

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 500 λεπτά για να σκοράρει εκτός έδρας ο Αιγινιακός, αλλά και πάλι η ομάδα δεν κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος.

Η ήττα 3-1 από τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό στα Περιβόλια ήταν η 6η σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το «Γ. Παραλυκίδης» δίχως βέβαια να συνυπολογίζεται το 0-3 στα χαρτιά επί του αποβληθέντα από το πρωτάθλημα Αχαρναϊκού.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο Αιγινιακός έχει συντελεστή τερμάτων 1-18 (5-0 με Αρη, 6-0 με ΟΦΗ, 1-0 με Απόλλωνα Λάρισας, 1-0 με Σπάρτη, 2-0 με Αναγέννηση Καρδίτσας, 3-1 με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό).

Παρεμπιπτόντως, ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που μείωσε στο 45+1' στα Χανιά, είχε χαρίσει στην ομάδα του την πρόκριση στη φάση των ομίλων του κυπέλλου σκοράροντας στη Βέροια στις 30 Αυγούστου (στη... γλυκιά ήττα 2-1).

Πέραν αυτού κανένας άλλος παίκτης του Αιγινιακού δεν έχει κουνήσει πλεκτό μακριά από το «Γ. Παραλυκίδης» τη φετινή σεζόν σε πεωτάθλημα και κύπελλο.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep