Ενγκομπά και Τσάινα στο Αιγίνιο

Αφρικανοί στην προπόνηση του Αιγινιακού, που κινείται να κλείσει τον Κρίστιαν Κούστα.

[googlead][/googlead]

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Αιγινιακού. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας καλείται να γεμίσει το ρόστερ της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προπόνηση της Πέμπτης (25/1) το «παρών» έδωσαν δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Τίμοθι Τσάινα (γεννημένος στις 16 Απριλίου 1999), αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε προπονήσεις με τον Αχαρναϊκό. Είναι από τη Νιγηρία και μένει να φανεί εάν αποκτηθεί.

Ο άλλος Αφρικανός που δοκιμάστηκε είναι ο 24χρονος Καμερουνέζος Αντερσόνο Ενγκομπά. Είναι αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 1993. Έχει περάσει παλαιότερα από την ακαδημία της ιταλικής Ρετζίνα, από την Αρέτσο και τη γερμανική Σόνενχοφ.

Παράλληλα ομάδα της βόρειας Πιερίας κάνει κίνηση να αποκτήσει ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον 20χρονο Αλβανό επιθετικό, Κρίστιαν Κούστα, ο οποίος από τον Δικέφαλο του Βορρά είχε παραχωρηθεί στην Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας. Είναι γεννημένος στις 16/12/1997 και με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 2 συμμετοχές, τη σεζόν 2015-2016.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 02:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep