Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στις δοκιμές

Μετά από ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, η δράση επιστρέφει στην Καισαριανή, καθώς επαναρχίζουν από αύριο οι προπονήσεις και οι δοκιμές παικτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αξιολογήσεις συνεχίζονται πολύ προσεκτικά, στην προσπάθεια να εντοπισθούν ποδοσφαιριστές, που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιηθούν και έχουν δείξει μέχρι τώρα καλά στοιχεία. Μάλιστα ο Ανδρέας Σάννης, που επιβλέπει την όλη προσπάθεια και συντονίζει τις δοκιμές, έχει έρθει σε συνεννόηση και θα δοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες κάποια φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι υπό δοκιμή παίκτες να περάσουν από πρόσθετα τεστ και να έχουν την ευκαιρία να δείξουν ακόμη περισσότερο την αξία τους.

 

Φυσικά οι προπονήσεις θα συνεχισθούν για 10 τουλάχιστον ακόμη ημέρες και πρόθεση των ανθρώπων του Εθνικού Αστέρα είναι να αξιοποιήσουν σωστά τον χρόνο αυτό και να γίνουν σωστές κινήσεις, με τα ανάλογα αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά μέσα στην εβδομάδα αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και στα διοικητικά της ομάδας, ύστερα από τις επαφές που έχει κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης. Άλλωστε θα πρέπει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να αρχίσει να διαμορφώνεται το πλάνο για την νέα περίοδο, οπότε και θα φανούν πολλά περισσότερα.

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούνιος 2012 12:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep