«Υπεγράφη το προσύμφωνο»

Ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν με τους Γιώργο Γκάμαρη (αριστερά), Δήμο Κασκαντίρη (δεξιά) Ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν με τους Γιώργο Γκάμαρη (αριστερά), Δήμο Κασκαντίρη (δεξιά)

Με Αλέξη Σπυρόπουλο ο Παναιγιάλειος την Κυριακή (21/01). Το Σαββατοκύριακο η άφιξη Δημητρίου.

[googlead][/googlead]

Το προσύμφωνο για τη μεταβίβαση του 48,8% του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ υπεγράφη στον Παναιγιάλειο σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Αιγύπτιου, Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμος Κασκαντίρης στο FL News, αυτό θα μεταφραστεί και θα σταλεί στον επενδυτή, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι η υπόθεση προχωρά και να ακολούθως να εκταμιεύσει χρήματα.

Σε ό,τι αφορά στον έλεγχο, αυτός θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα. Αν το ύψος των χρεών διαπιστωθεί ότι είναι μεγαλύτερο, τότε το ποσό αυτό θα εκπέσει από το τίμημα για την αγορά των μετοχών. Στόχος, όπως λέγεται, είναι να προχωρήσει το θέμα των πληρωμών, να ενισχυθεί το ρόστερ και να ρυθμιστεί το χρέος προς το ΙΚΑ.

Προπονητής θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου, όμως χρέη θα εκτελέσει στον αγώνα της Κυριακής (21/01) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Υπό τις οδηγίες του έγινε και η προπόνηση της Παρασκευής (19/01). Ο νέος τεχνικός αναμένεται το Σάββατο (20/01) να παρακολουθήσει τον αγώνα Νέων μεταξύ της Καλλιθέας και του Παναιγιαλείου και η άφιξη του θα γίνει, είτε την ίδια ημέρα, είτε την Κυριακή (21/01). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές πριν το ματς της 12ης αγωνιστικής.

Εκδικάζεται του Στίκα

Τη Δευτέρα (22/01) θα εκδικαστεί η προσφυγή του Απόστολου Στίκα σε βάρος του Παναιγιαλείου. Οι «μελανόλευκοι» τονίζουν ότι γίνονται προσπάθειες να πληρωθεί και να την αποσύρει. Ψάχνουν συμβιβαστική λύση, διαφορετικά ο νεαρός θα αποτελέσει παρελθόν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep