Μάνος... on fire!

Τοπ σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος πλέον ο Δημήτρης Μάνος που έφτασε συνολικά τα 17 γκολ σε 34 αγώνες πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Με έξι... ριπές στους τελευταίους τρεις αγώνες ο... on fire Δημήτρης Μάνος έφτασε τα επτά γκολ και φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football League προσπερνώντας τον Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη (έξι).

Με βάση μάλιστα τις φετινές συμμετοχές του στο πρωτάθλημα ο επιθετικός του ΟΦΗ -που εκτέλεσε και τη Δόξα Δράμας- παρουσιάζει εντυπωσιακή συχνότητα σκοραρίσματος. Επτά εμφανίσεις, ισάριθμα τέρματα και κούνημα πλεκτού ανά 75' λεπτά!

Οπως και την περασμένη σεζόν μάλιστα πήρε μπρος μετά τον Γενάρη. Το 2016-17 είχε ένα γκολ μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 τέρματα σε 27 συμμετοχές (τα εννιά υπό την καθοδήγηση του κόουτς Νίκου Παπαδόπουλου που είχε διαδεχτεί τον Νίκο Νιόπλια).

Οπότε η σούμα μαζί με τις φετινές επιδόσεις του βγάζει 17 γκολ σε 34 συμμετοχές. Δηλαδή κατά μέσο όρο ένα ανά δύο εμφανίσεις.

Συνολικά στη Football League -αν προσμετρηθεί και η θητεία του στον Εργοτέλη- ο 23χρονος επιθετικός έχει 22 γκολ σε 48 αγώνες.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep