Από τη Δαμάστα στον ΟΦΗ

Ο Αντώνης Παπαδάκης (δεξιά στη φωτό) με τον προπονητή της Δαμάστας Κώστα Μαρή Ο Αντώνης Παπαδάκης (δεξιά στη φωτό) με τον προπονητή της Δαμάστας Κώστα Μαρή

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης που βοήθησε οικονομικά τον ΟΦΗ και ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

[googlead][/googlead]

Χείρα οικονομικής βοηθείας έτεινε προς τον ΟΦΗ ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης εκδηλώνοντας μάλιστα και ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως ενημέρωσε η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ.

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που είχε δηλώσει προ ημερών στο prismanews.gr o ίδιος ο Παπαδάκης.

«Έχω καταθέσει την πρότασή μου για την αγορά μετοχών ή ακόμα και του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΦΗ. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να γίνει ένας εκτενής έλεγχος στα οικονομικά του ΟΦΗ. Περιμένω απάντηση από τους μετόχους η οποία δεν έχει έρθει ακόμη. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί είμαι δίπλα στην ομάδα».

Ο Αντώνης Παπαδάκης δραστηριοποιείται στα ιατρικά και φαρμακευτικά είδη και παράλληλα είναι πρόεδρος του ΑΟ Δαμάστας. Η ομάδα μετέχει στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου και βρίσκεται στην κορυφή με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 12 αγώνες.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep