Επιβεβαίωση για Ποζατζίδη

Αναχωρεί ακτοπλοϊκώς για τα Χανιά η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Το FL News πρώτο σας ενημέρωσε  σχετικά με την πρόθεση του Στέλιου Ποζατζίδη να αποτελέσει παρελθόν από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και για τη συναίνεση του προπονητή, Γιώργου Βαζάκα. Έτσι, ο 23χρονος αμυντικός θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό την Κυριακή (14/01, 15:00).

Οι Θεσσαλοί την προηγούμενη αγωνιστική κατέκτησαν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη βάση τους στις Σέρρες και με όπλο την ψυχολογία θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο στα Περιβόλια. Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν, αφού από τους διαθέσιμους «κόπηκε» μόνο ο τερματοφύλακας, Γεωργατζάς...

Η αποστολή το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01) προγραμματίστηκε να αναχωρήσει για τον Πειραιά και από εκεί θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στα Χανιά. Οι 18 που είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας: Κατσίκας, Γκέκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Σταματάκης, Μασούρας, Φλεβάρης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Παπαευθυμίου, Μούτσιος, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep