Με Λεάλ στο Αίγιο ο ΟΦΗ

Ο Σέρχιο Λεάλ συμπεριλήφθηκε στη 18αδα του ΟΦΗ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Αυτή τη φορά η αποστολή του ΟΦΗ δεν είχε τραυματίες, όπως στο ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο... Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (13/1, 15:00) τους 18 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός μόνο τους προερχόμενους από χειρουργικές επεμβάσεις Αλέξη Περογαμβράκη και Αγγελο Οικονόμου.

Αντίθετα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Σέρχιο Λεάλ που ανέβασε ρυθμό τις τελευταίες μέρες (τελευταία του εμφάνιση 17/12 με Αρη), αλλά και ο Μανώλης Μονιάκης ο οποίος ούτως ή άλλως είχε πάρει χρόνο συμμετοχής μεσοβδόμαδα στο κύπελλο.

Ετσι, την 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ και Κουτσιανικούλης.

Θυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων οκτώ παίκτες (Ζιαμπάρης, Χαντί, Κουσκουνάς, Ορτέγκα, Μάρτος, Σιώπης, Ογκμποε και Ρούσσος).

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα την Παρασκευή (12/1) το απόγευμα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αίγιο, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί αμέσως μετά το ματς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep