Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απευθείας στην Δ΄ Εθνική

Η λύση της Δ' Εθνικής μοιάζει να είναι η μοναδική που έχει ο Αγροτικός Αστέρας που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Η λύση της Δ' Εθνικής μοιάζει να είναι η μοναδική που έχει ο Αγροτικός Αστέρας που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Ο Αγροτικός Αστέρας δύσκολα θα βρει διέξοδο στα οικονομικά του προβλήματα και η Γενική Συνέλευση της ομάδας αναμένεται να επικυρώσει τη λύση της Δ’ Εθνικής.

Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Αγροτικό Αστέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συμμετοχή στην Football League 2 και η διοίκηση αναμένεται να επιλέξει τη λύση της Δ’ Εθνικής ώστε να «ξεκαθαρίσουν» τα χρέη της ΠΑΕ. Η αδυναμία να πάρει φορολογική ενημερότητα για να σφραγίσει τα εισιτήρια των τελευταίων αγώνων της είχε δώσει ένα δείγμα για τα δεδομένα που υπάρχουν στο ταμείο και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο τέλος του πρωταθλήματος.

Τώρα δεν υπάρχουν πολλές λύσεις και φυσικά πρόσωπα που να μπορούν να αναλάβουν την ομάδα και τις υποχρεώσεις της προς τρίτους. Αυτό οδηγεί στη διάλυση της ΠΑΕ και την επιστροφή του Αγροτικού Αστέρα στις Ερασιτεχνικές κατηγορίες με την δήλωση συμμετοχής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Η επικύρωση αυτής της απόφασης θα γίνει στις 20 Ιουνίου, στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Η αντιστροφή αυτής της κατάστασης φαντάζει δύσκολη, αφού δεν υπάρχουν πλέον άνθρωποι που να θέλουν να πάρουν χρέη στην πλάτη τους.

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep