Προσφυγή και ο Χαντί

Την πόρτα της εξόδου από τον ΟΦΗ άνοιξε και ο Αγγελος Χαντί καταθέτοντας προσφυγή - με καθυστέρηση η έναρξη της προπόνησης στο ΒΑΚ την Πέμπτη (4/1) το πρωί.

[googlead][/googlead]

Παρά τις υποσχέσεις για πληρωμές (ο Φώτης Τσάλος είχε ενημερώσει ότι θα μοιράσει 50.000 ευρώ) οι παίκτες του ΟΦΗ δεν είδαν το χρώμα του χρήματος με συνέπεια ο Αγγελος Χαντί να προστεθεί στους παίκτες που επέλεξαν το δρόμο της προσφυγής, όπως αναφέρει το gentikoule.gr.

Ως εκ τούτου ο διεθνής με την Ιορδανία μεσοεπιθετικός (και βασικότατο στέλεχος της ομάδας με 8 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα) δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (4/1) το πρωί, ενώ καθυστέρησε και η έναρξη του προγράμματος, λόγω της αναταραχής στα αποδυτήρια για το οικονομικό πρόβλημα.

Θυμίζουμε ότι προσφυγή κατέθεσαν και οι Δημήτρης Σιώπης και Νίκος Κουσκουνάς με τον δεύτερο να λύνει τελικά το συμβόλαιό του, ύστερα από συμβιβαστική λύση. Παράλληλα, ζήτησε να αποχωρήσει και ο Αλμπερτ Ρούσσος επικαλούμενος τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ενώ απέχουν από τις προπονήσεις (εξαιτίας της απληρωσιάς) οι Αρμίτσε Ορτέγκα και Μάριο Μάρτος.

Η κατάσταση στον ΟΦΗ είναι πλέον οριακή, αφού αν δεν βρεθεί άμεσα λύση θα ακολουθήσουν... κύματα αποχωρήσεων.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep