Αποχή στον ΟΦΗ

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (2/1), αποφάσισαν αποχή.

[googlead][/googlead]

Τη μέρα που ο ΟΦΗ πενθεί και θρηνεί τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην προπονηθούν. Παρότι είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα λάβουν χρήματα, αυτό δεν συνέβη. Έτσι, συμφώνησαν να μην εκτελέσουν το πρόγραμμα της Τρίτης (2/1), σε αντίδραση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Έτσι, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, σε μια μέρα που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη με τον θάνατο του προπονητή που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα, η κατάσταση εξακολουθεί και είναι τεταμένη και το 2018 ξεκίνησε όπως τελείωσε το 2017, με προβλήματα.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ

Για το θέμα της αποχής, το βράδυ της Τρίτης (2/1) η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου: «Δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη (2/1/2018) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η απόφαση ανήκει στους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς δεν έλαβαν μέρος των οφειλόμενων χρημάτων, με βάση την ενημέρωση που είχαν από τους μετόχους.

Ετσι, οι παίκτες αποφάσισαν να μην γίνει η προπόνηση. Γίνεται προσπάθεια το θέμα να επιλυθεί την Τετάρτη (3/1) και η ομάδα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο (6/1) στο Γεντί Κουλέ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 01:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep