«Μεταγραφές και διοικητική ηρεμία»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την ηρεμία που χρειάζεται η Αναγέννηση Καρδίστας για να σωθεί. Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την ηρεμία που χρειάζεται η Αναγέννηση Καρδίστας για να σωθεί.

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για διοικητική αβεβαιότητα και όσα χρειάζεται η Αναγέννηση Καρδίτσας για να παραμείνει στην Football League.

[googlead][/googlead]

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε περισσότερο ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βέροια που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ημαθίας με 1-0. Οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:

«Ήταν ένα παιχνίδι ομάδων που είχαν πολλά προβλήματα από το καλοκαίρι. Έγινε ανοιχτό ματς και περιμέναμε πως θα κέρδιζε η ομάδα που θα πετύχαινε το γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μετά το γκολ που δεχθηκαμε, αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού και προσπαθήσαμε με δύο σέντερ φορ, αλλά δεν πετύχαμε τέρμα.

Η Βέροια ήταν πιο ουσιαστική και σε ένα λάθος του τερματοφύλακα μας σημείωσε γκολ. Η Αναγέννηση πληρώνει την διοικητική αβεβαιότητα. Όταν έχεις προβλήματα δεν είσαι μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Χρειαζόμαστε διοικητική ηρεμία και μεταγραφές για να βρούμε το δρόμο για τη σωτηρία. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Έδωσαν και την ψυχή τους σήμερα. Ο κόσμος ήρθε και μας στήριξε, αλλά δεν τον ικανοποιήσαμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep