Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον φίλο του Άρη

Ευαισθητοποιημένος ο ΠΑΟΚ από το πρόβλημα υγείας του φίλου του Άρη, Γιώργου Ιωαννίδη.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης, φίλος του Άρη από την Κατερίνη, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έχει ανάγκη να εξευρεθούν χρήματα για την αποθεραπεία του και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ευαισθητοποιηθεί. Μεταξύ αυτών και η οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους προς τον άτυχο οπαδό των "κιτρίνων" και την οικογένειά του. Ο υιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία του μαζί με αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών που μπορεί ο καθένας να καταθέσει όποιο πόσο επιθυμεί και μαζί το μήνυμα:

"H άποψη μου πάνω σε αυτά τα θέματα δεν αλλάζει. Μπροστά στη ζωή, δεν υπάρχουν χρώματα, δεν υπάρχουν ομάδες. Τίποτα δεν μας χωρίζει. Θα είμαι δίπλα σου φίλε μου, συνέχισε τον αγώνα σου. Υπάρχουν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, αλλά είμαστε όλοι ενωμένοι" ανέφερε.

Παίκτες του ΠΑΟΚ, ακόμη, με μπροστάρη τον Γιάννη Μυστακίδη, έδωσαν μία φανέλα του τελευταίου υπογεγραμμένη από όλους για δημοπρασία. Στις 3 Μαρτίου 2016, ο Γιώργος Ιωαννίδης, είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του, όταν εν ώρα δουλειάς λόγω ολισθηρότητας και κακού οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Το χτύπημα του προκάλεσε βαριά κρανιο-εγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές θλάσεις εγκεφάλου. Από τότε νοσηλεύεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι, δίνοντας μεγάλο αγώνα, στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS στην Λάρισα.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep