Σιβυλλική ανάρτηση Τσάλου

Η νέα ανάρτηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτη Τσάλου, μετά το διχασμό για τα εισιτήρια των 20 ευρώ.

[googlead][/googlead]

Ο Φώτης Τσάλος ζήτησε γεμάτο "Γεντί Κουλέ" με την Παναχαϊκή (Σάββατο 9/12, 15:00, ΕΡΤ3), όμως αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων (10 και 20 ευρώ) με αποτέλεσμα να δεχτεί «βέλη» κριτικής...

Την Παρασκευή 8/12, κι αφού είχε προηγηθεί μία μέρα διχασμού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησε σε μία σιβυλλική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Σημαντικός δεν είναι αυτός που κρίνει ούτε και αυτός που επισημαίνει το παραμικρό λάθος ενός ισχυρού ή το πώς θα μπορούσε κάποιος να έχει ενεργήσει καλύτερα.

Σημαντικός είναι αυτός που βρίσκεται στην αρένα που το πρόσωπό του είναι γεμάτο σκόνη ιδρώτα και αίμα που μάχεται γενναία. Που λαθεύει και προσπαθεί ξανά και ξανά. Που γνωρίζει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις τον ενθουσιασμό την αφοσίωση και αφιερώνεται σε κάτι που αξίζει πραγματικά την αγάπη και τα ιδεώδη. Που γνωρίζει στην καλύτερη περίπτωση το θρίαμβο των μεγάλων επιτευγμάτων και που στη χειρότερη περίπτωση αν αποτύχει τουλάχιστον προσπάθησε επιδεικνύοντας αυτά στη τόλμη.

Ετσι δεν θα βρεθεί ποτέ μαζί με εκείνες τις δειλές ψυχές που δεν γνώρισαν ούτε Νίκη ούτε ήττα. Ολοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Φώτης Τσάλος πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ».

Για τα εισιτήρια

Μία μέρα πριν -την Πέμπτη 7/12- ο Φώτης Τσάλος είχε ποστάρει στο Facebook ως απάντηση σε όσους άσκησαν κριτική για την αύξηση των τιμών στα εισιτήρια:

«Το εισιτήριο στην 4 και στην 5 κάνει 10 ευρώ. Σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά στην ομάδα. Οποιος δεν έχει χρήματα μπορεί να πάει στην 4 και στην 5 που κάνει 10 ευρώ το εισιτήριο.

Εμείς σαν διοίκηση το χρέος μας το κάνουμε καθημερινά έχουμε την καλύτερη ομάδα και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο.

Εχουμε την πιο καλή οργάνωση των τελευταίων χρόνων. Από τις πρώτες μέρες πού πήγε η ομάδα στο Καρπενήσι να κάνει προετοιμασία και όχι να κάτσω στο Βαρδινογιάννειο δείξαμε ότι στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες σε ότι και να κάνουμε.

Η πλειοψηφία του κόσμου που στηρίζει την προσπάθειά μας είναι ευχαριστημένοι. Είναι λογικό και το δεχόμαστε κάποιοι φίλαθλοι να υποστηρίζουν διαφορετικές απόψεις να υποκινούνται από κάποιους που δεν θέλουν να πηγαίνουμε καλά σαν ομάδα.

Το πρόβλημα μπορεί να είναι και από κάποιους και κοντά στην ομάδα που δεν περίμεναν τα πράγματα να εξελιχθούν τόσο καλά για τον ΟΦΗ και θέλω τη μεγάλη σας προσοχή. Γιατί στο μέλλον θα προσπαθούν συνέχεια να μας δημιουργούν προβλήματα εσωτερικά για να μην πετύχουμε το στόχο μας.

Ολοι οι ομιλητές μείνετε ενωμένοι ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα καλή δύναμη σε όλους μας».

[googlead][/googlead]

 

 

1 comment

  • Giorgos
    Giorgos Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 11:10 Comment Link

    Α ρε ΟΦΗ που έχεις μπλέξει...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep