«Δεν είναι εντάξει η διαιτησία»

Παντού νίκες θέλει για τον Άρη ο Γιάννης Πασάς.

[googlead][/googlead]

Για την πρόσφατη νίκη σε βάρος του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, το προσεχές ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας και την έως τώρα πορεία του Άρη μίλησε στον Libero 107,4 FM ο Γιάννης Πασάς. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» τόνισε ότι η διαιτησία δεν είναι εντάξει απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά είπε:

Για το γεγονός οτι παίζει σε αρκετές θέσεις στον αγώνα:

«Είναι δίκοπο μαχαίρι. Δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλες τις θέσεις. Προσπαθώ να βγάζω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής. Εξαρτάται και από το παιχνίδι. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό:

«Δεν ήταν εύκολο και το γνωρίζουμε καλα αυτό. Όλοι δίνουν το 100% κόντρα στον Άρη. Χρειάζεται συγκέντρωση, ήταν καλή ομάδα και μας απείλησε. Ευτυχώς ακόμη και στην μέτρια μέρα μας καταφέραμε και κερδίσαμε. Πρέπει να τα προσέχουμε αυτά τα ματς. Δεν θεωρώ οτι δεν ήμασταν πολυ καλοι, όμως δεν ήμασταν και καλοί βέβαια. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί σε αυτά τα ματς, για να μην υπάρχει άγχος στο τέλος. Χθες ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλα ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς κερδίσαμε».

Για την διαιτησία:

«Δεν είναι εντάξει η διαιτησία απέναντί μας. Υπάρχουν αρκετές φάσεις σε όλα τα ματς που θα μπορούσαμε να πάρουμε το σφύριγμα και αυτό δεν έγινε ποτέ. Όμως δεν είμαι ο αρμόδιος για την διαιτησία».

Για τα παιχνίδια με Δόξα και ΟΦΗ:

«Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια. Εμεις θα τα κοιτάξουμε όπως τα υπόλοιπα. Σε κάθε παιχνίδι λέμε κερδίζουμε και πάμε να ανέβουμε κατηγορία. Εγώ το παιχνίδι δεν το βλέπω καν μπροστά μου. Πρώτα παίζουμε με Δράμα. Μονο αυτό μας νοιάζει, μέχρι το επόμενο. Θα πάμε να κερδίσουμε να τα δώσουμε όλα, σαν Άρης και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για την οπισθοχώρηση της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι:

«Σίγουρα ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα από εμας καθώς βρισκεται απ' έξω και παρατηρεί. Κερδίσαμε, μας βγήκε, συνεχίζουμε».

Για τις πρώτες ομάδες στην βαθμολογία:

«Αυτές θα είναι και οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Δεν νομίζω να κάνει κανεις άλλος ξεπέταγμα. Ή έστω προς το παρόν δεν βλέπω κάτι διαφορετικό».

Για την πορεία του Άρη μέχρι στιγμής:

«Είμαι ευχαριστημένος. Παίρνω τα παιχνίδια που θέλω. Μπορούμε και καλύτερα όμως. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Φέτος αυτό που εισπράτουμε από τον κόσμο είναι πολύ καλο. Θέλουμε τη βοήθειά του και τη στήριξή του για να προχωρήσουμε και εμείς. Όλοι μαζί για την άνοδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 23:23

2 comments

  • JimArisCrete
    JimArisCrete Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 11:11 Comment Link

    Μάθε κανένα κανονισμό και μετά σχολίασε,δύο ποδοσφαιριστές πρέπει να καλύπτουν για να είναι παράβαση οφσάιντ,από τη στιγμή που έχει βγει ο τερματοφύλακας,είναι μόνο ένας

  • Μανολης
    Μανολης Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 00:01 Comment Link

    Για το πεντακάθαρο γκολ του ΑΟΧ γαργάρα?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep