«Πάμε για διπλό στην Άρτα»

Ο Δημοσθένης Χαντζάρας μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Δημοσθένης Χαντζάρας μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Δημοσθένης Χαντζάρας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ και ξεκαθάρισε πως το μυαλό τους είναι στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Ο 20χρονος επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημοσθένης Χαντζάρας με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με την ομάδα της Λάρισας άλλαξε σελίδα και μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης και τον στόχο νίκης που υπάρχει.

Οι δηλώσεις του Δημοσθένη Χαντζάρα: «Παλέψαμε αυτό το παιχνίδι για να κλείσουμε με καλό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο Ελλάδος και πλέον το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή αγωνιζόμαστε στην Άρτα και θα πάμε εκεί για να πάρουμε το διπλό».

Ψάξατε μια νίκη γοήτρου κόντρα στην ομάδα της Λάρισας;
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και αγωνίστηκαν κάποια παιδιά από την ομάδα μας που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας και το τελικό αποτέλεσμα».

Πως νιώθεις με την επιστροφή σου στα γήπεδα της χώρας μετά το πέρασμα σου από την Κύπρο;
«Στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep