"Να μη χρειαστεί ξανά ανατροπή"

Τι ανέφεραν οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης στους παίκτες του Άρη για το ματς με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Εύσημα για την αντίδραση, "καμπανάκι" για την εικόνα του πρώτου μέρους και παρότρυνση να μην χρειαστεί ξανά να ανατρέψει σκορ η ομάδα...

Ετσι συνοψίζονται τα μηνύματα που έστειλαν στους παίκτες του Άρη (στην προπόνηση της Τρίτης 21/11) ο κόουτς Δημήτρης Σπανός και ο τεχνικός Παύλος Μυροφορίδης, μετά την εκτός έδρας επικράτηση 2-3 επί του Εργοτέλη.

«Δείξαμε αναίτιο φόβο στο πρώτο ημίχρονο. Ζητάω συνέχεια ηρεμία στο παιχνίδι μας, αλλά δεν την είχαμε" ανέφερε αρχικά ο προπονητής των "κιτρίνων" που εξήγησε ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να τραβηχτεί πίσω, αλλά να πιέσει ψηλά τον Εργοτέλη στην αρχή της αναμέτρησης.

Από και και πέρα πάντως συνεχάρη τους παίκτες "για την αντίδραση που βγάλατε" και τους ζήτησε "να μη φτάσουμε στο σημείο ξανά να χρειαστεί να κάνουμε ανατροπή. Είναι στο χέρι μας να μην επαναληφθεί».

Από την πλευρά του ο Μυροφορίδης τόνισε πως "είμαστε περήφανοι για όλους σας. Δεν παρατάτε κανένα παιχνίδι και έχετε τη σωστή νοοτροπία του νικητή. Αυτή η νοοτροπία θα μας δώσει φέτος την άνοδο. Πρέπει να διατηρηθούμε σοβαροί και να μην κινδυνέψουμε άλλη φορά".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep