Ρίγη συγκίνησης για Γκέραρντ (photos)

Συγκλονιστικές στιγμές στην επιστροφή του Ευγένιου Γκέραρντ στο «Γεντί Κουλέ»- «Η μέρα αυτή τον κράτησε στην ζωή» δήλωσε η σύζυγος του Ολλανδού, Κατερίνα. 

[googlead][/googlead]

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Ευγένιος Γκέραρντ στην επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ» για το φιλικό προς τιμήν του. Ο Ολλανδός εμφανώς ταλαιπωρημένος έτυχε αποθεωτικής αποδοχής ενώ τα περισσότερα «παιδιά» του δεν άντεξαν και «λύγισαν». Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο, (στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του φιλικού λόγω του ψύχους) καταχειροκροτήθηκε σε ένα μοναδικό standing ovation από όλους τους παρευρισκόμενους, με την ιαχή «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ» να «δονεί» την ατμόσφαιρα.

Συγκλονιστικές και οι δηλώσεις της συζύγου του Ολλανδού, Κατερίνας η οποίας τόνισε πως κρατιέται στην ζωή για την συγκεκριμένη μέρα: «Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση. Ήταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να γίνει γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος, η αγάπη που του έχουν τα παιδιά είναι τεράστια, όλο αυτό είναι μοναδικό, το αξίζουν όλοι και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και έχουν γεμίσει το γήπεδο. Περίμενε πολύ. Του έλεγα πάντα γι' αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε».

Μικρή σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι. Από τη μια οι Σηφάκης, Χωσάδας, Γιαλαμάς, Μπεκιάι, Αγιομαμίτης, Αδάμος, Αθανασιάδης, Αναστασίου, Βάβουλας, Βασιλείου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Δέδες, Δερμιτζάκης, Διγκόζης, Θωμαΐδης, Ιορδανίδης, Καργιώτης, Κιάσσος, Κοζανίδης, Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Πατεμτζής, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς. Ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε ο Ολλανδός (παιδιά Γκέραρντ).

Από την άλλη οι φίλοι Γκέραρντ: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς, Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Κωστένογλου, Κωφίδης, Λαγονικάκης, Μαλέκος, Μάρκος, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς. Ήταν εκεί για να τιμήσουν έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι φίλοι Γκέραρντ νίκησαν 4-0. Τζόρτζεβιτς (46'), Καραγκούνης (52'), Γιαννακόπουλος (63') και Μάρκος (80') τα γκολ. Όλοι μαζί, όμως, αγαπημένοι, σε μια εορταστική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης. Ένα βράδυ που θα μείνει στην ιστορία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 21:20

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep