Η... σιγή του Κουσκουνά

Ο τοπ σκόρερ των δύο προηγούμενων πρωταθλημάτων Νίκος Κουσκουνάς δεν έχει πετύχει γκολ σε 336 λεπτά με τον ΟΦΗ σε Football League και κύπελλο.

[googlead][/googlead]

"Ακαπνες" παραμένουν οι "κάννες" του Νίκου Κουσκουνά, ύστερα από 336 λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο 29χρονος σέντερ φορ μετεγγράφηκε στους Κρητικούς το περασμένο καλοκαίρι έχοντας να επιδείξει 38 γκολ σε 61 συμμετοχές στη Football League (0,62 ανά παιχνίδι), αλλά ως παίκτης των "μελανόλευκων" δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό σκοραρίσματος.

Εμεινε "άσφαιρος" στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τα Τρίκαλα (μάλιστα στο τελευταίο ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του αντικαταστάθηκε για πρώτη φορά από τον κόουτς Νίκο Παπαδόπουλο), αλλά και στο κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά.

Βέβαια, δεν χρησιμοποιήθηκε στο θεωρητικά ευκολότερο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αιγινιακό (6-0) στο "Γεντί Κουλέ", ωστόσο ο ΟΦΗ τον απέκτησε για τα δύσκολα. Πρόκειται, άλλωστε, για τον παίκτη που αναδείχτηκε τοπ σκόρερ τις δύο τελευταίες σεζόν στη Football League με τη φανέλα του ΑΟΤ σημειώντας 20 τέρματα το 2016-17 και 18 το 2015-16 (παρεμπιπτόντως, χειροκροτήθηκε στην επιστροφή στα Τρίκαλα ως αντίπαλος το Σάββατο 18/11).

Οπότε η... σιγή του στην εκκίνηση της τρέχουσας περιόδου δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς ο ΟΦΗ ποντάει πολλά πάνω του.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep