«Μεγάλη νίκη»

Ο Γιώργος Βαζάκας χαρακτήρισε μεγάλη και δίκαιη τη νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών στάθηκε στη σημασία της νίκης που ήρθε κόντρα σε έναν αντίπαλο, που έχει βάλει ψηλά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στο ματς με τον Παναγιάλειο, όμως ζήτησε μεγαλύτερη βοήθεια, τονίζοντας πως αν η Αναγέννηση Καρδίτσας κερδίσει τη δύναμη της κερκίδας, τότε δεν έχει κανένα φόβο εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας μετά την εντός έδρας νίκη (1-0) επί του Παναγιάλειου:

«Όταν παίζεις με μεγάλο αντίπαλο κάνεις και μεγάλη νίκη. Όταν έρχεται. Η σημερινή νίκη ήταν πολύ μεγάλη για την ομάδα μας. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει βάλει πολύ ψηλά τον στόχο, ήταν όντως μεγάλη νίκη. Σε αυτή, το μεγάλο κέρδος δεν είναι μόνο οι βαθμοί. Παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και εμείς έπρεπε να δείξουμε αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε σε αυτό το στυλ που είναι ο Παναιγιάλειος.

Δείξαμε σήμερα ότι  ήμασταν ανταγωνιστικοί , ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν επικίνδυνος ο αντίπαλος, έκανε φάσεις που θα μπορούσε να πετύχει γκολ και να πάρει το παιχνίδι.  Το πετύχαμε εμείς και θεωρώ όταν κερδίζεις είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, που έπαιξε πάρα πολύ καλά, τα παιδιά είχαν ψυχή και σθένος, τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλά και μπορέσαμε και πήραμε αυτό το παιχνίδι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί τουλάχιστον στις στιγμές, που πιεζόταν η ομάδα σηκώθηκε, βοήθησε, φώναξε και θέλω ακόμη πιο πολύ. Γιατί, κάποια στιγμή, η Αναγέννηση πρέπει να κερδίσει πάλι αυτό που είχε παλιά, τη δύναμη της κερκίδας. Αν το αποκτήσει αυτό, τότε η Αναγέννηση δεν έχει κανένα φόβο. Αυτά τα παιδιά θα ανταποκριθούν.

Δύσκολα μεν, αλλά θα ανταποκριθούν. Συγχαρητήρια στου παίκτες μου, ήταν συγκινητικοί. Παίξαμε σε στιγμές καλό ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ στις αντεπιθέσεις, δεν το πετύχαμε, κρατήσαμε το 1-0, χαιρόμαστε. Από αύριο ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι  με την Καλαμαριά».

Ο Αλέξανδρος Μασούρας δήλωσε:

«Παίξαμε με ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο που έχει βάλει ψηλά τον πήχη, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη και αυτό το πάθος, τη δύναμη που δείξαμε , μπορούμε να νικήσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Ήταν μία νίκη που θα μας δώσει την ψυχολογία για τη συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep