«Αποσύρουμε το ενδιαφέρον»

Τα αδέρφια Μελά γνωστοποίσαν ότι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την αγορά των μετοχών του Αχαρναϊκού.

Η 1η Νοεμβρίου πέρασε, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός δεν εμφανίστηκε και τα αδέρφια Μελά ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά των μετοχών. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πλέον πώς θα κυλήσουν τα δεδομένα στην ομάδα του Μενιδίου, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Η ανακοίνωση: «Είχαμε όλη την καλή διάθεση να αναλάβουμε τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ώστε να πετύχουμε την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανση της ιστορικής ομάδας του Μενιδίου. Η πρόθεσή μας αυτή, όμως δεν τελεσφόρησε, καθώς ουδέποτε υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν.

Η μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε, παρά την καταληκτική ημερομηνία (1η Νοεμβρίου 2017 ) που θέσαμε, κι έτσι δεν μπορέσαμε ποτέ να διοικήσουμε. Μετά από αυτά γνωστοποιούμε μέσω της παρούσας ανακοίνωσης ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ. Ας αναλογιστεί ο καθένας το μερίδιο ΕΥΘΥΝΗΣ του.

Αφοί Μελά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep