«Καλύτεροι από το πρώτο λεπτό»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στην ανωτερότητα του ΟΦΗ απέναντι στον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Νικηφόρα ξεκίνησε στη Football League ο ΟΦΗ με το «διπλό» (1-2) επί του Πανσερραϊκού. Μετά τον αγώνα ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα για εμάς με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Πριν το παιχνίδι είχαμε άγχος λόγω του ότι έχουμε θέσει υψηλούς στόχους όπως πρέπει να έχει αυτή η ομάδα. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι παρότι κινδυνεύσαμε σε ελάχιστες φάσεις.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και στα τελευταία λεπτά έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που ήταν και το ζητούμενο. Έχουμε πάλι εκτός έδρας παιχνίδι, σε κακό γήπεδο όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε συνθήκες Football League.

Από την πλευρά του ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, δήλωσε: «Είχαμε ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που το θέλαμε πάρα πολύ. Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πάρα πολύ και ξεκινάμε με το δεξί.

Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, κοιτάζουμε ένα – ένα τα παιχνίδια και ελπίζω ότι όλα θα μας πάνε καλά. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, η προσπάθεια γίνεται από όλη την ομάδα και πρέπει να έχουμε αυτό το σκεπτικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ που ήρθε στο γήπεδο και αν τον έχουμε δίπλα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Πηγή: gentikoule.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep