"Επιτέλους ξεκινάμε"

Ο Δημήτρης Κομεσίδης μίλησε για την αδημονία των παικτών του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Η απόσυρση του Ηρακλή κράτησε τον ΟΦΗ χωρίς επίσημο ματς (ματαιώθηκε ο αγώνας του την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου) και η αδημονία των παικτών έχει κορυφωθεί, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Κομεσίδη.

«Επιτέλους ξεκινάμε. Ολοι οι παίκτες περιμένουμε πως και πως το πρώτο παιχνίδι» τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της ομάδας ο οποίος φαίνεται να έχει προβάδισμα για τη θέση του δεξιού μπακ στην αναμέτρηση της Πέμπτης 26/10 (5.15 μ.μ.) με τον Πλατανιά στο "Γεντί Κουλέ" για το θεσμό του κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ofi1925.gr:

-Για το πρώτο ματς:
"Ξεκινάμε με το Κύπελλο, αλλά δεν έχει σημασία. Θα έρθουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Επιτέλους ξεκινάμε. Ολοι οι παίκτες περιμένουμε πως και πως το πρώτο παιχνίδι.Ο Πλατανιάς είναι μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα Σούπερ Λίγκ και πρέπει να είμασιε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο γήπεδο μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

-Για τον κόσμο:
"Τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι το πρώτο ματς και θέλουμε τη δύναμη και την ώθηση που θα μας δώσουν. Φέτος, η χρονιά είναι σημαντική και τους θέλουμε κοντά μας, ένα παραπάνω, για να πετύχουμε τους στόχους μας".

-Για τη φετινή χρονιά:
"Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι αυτό θα βγεί και στα παιχνίδια. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο στόχος μας είναι πως θα το κερδίζουμε. Ετσι θα βαδίσουμε".

-Για την πρεμιέρα πρωταθλήματος στις Σέρρες:
"Τώρα έχουμε τον Πλατανιά μπροστά μας. Θα έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραικό".

-Για τη δική του παρουσία:
"Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό κάνω πάντα. Το έκανα και πέρσι και θα το κάνω και φέτος. Θα είμαι πανέτοιμος και στη διάθεση του προπονητή, για ότι αποφασίσει για μένα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep