Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απολαμβάνουμε τη χαρά...»

Με το θριαβευτικό 4-0 επί του Πιερικού έκλεισαν για τη σεζόν 2011-2012 τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο προπονητής Γιώργος Φοιρός μοίρασε πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα και η οποία καρποφόρησε με την παραμονή στην κατηγορία. Ακολούθως ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους ποδοσφαιριστές που δεν είναι από την Εύβοια και οι οποίοι έφυγαν για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους. Με τους ντόπιους θα τα ξαναπεί, αφού από την προσεχή εβδομάδα θα γίνουν μερικές ακόμα προπονήσεις, αλλά και δοκιμαστικά.

 

Ο Φοιρός θα έχει μια συζήτηση και με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Στούπα αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν έχει λόγο να μην συνεχιστεί. Αν κι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, τότε ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. «Η χρονιά για εμάς τέλειωσε με ευνοϊκό τρόπο. Τώρα απολαμβάνουμε τη χαρά αυτή, γιατί στο ποδόσφαιρο οι χαρές δεν είναι πολλές» έλεγε στους στενούς του συνεργάτες ο Θεσσαλονικιός κόουτς.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep