Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μασούρης: «Να μας δώσει δύναμη ο Θεός»

Τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία της Επανομής εξέφρασε στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης, ενώ επικρότησε και τις προσπάθειες των ανθρώπων του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου και πέρασε και κάποια κοινωνικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα ο Μασούρης δήλωσε τα ακόλουθα: «Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω τον κόσμο της Αναγέννησης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Μπαλασά για τη φιλοξενία και τη στάση του κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η συμπεριφορά αυτή έχει οξυγόνο για τα χρόνια που ζούμε. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι αυτοί που έδειξαν μεγαλείο Μακεδονικής συμπεριφοράς. Δύσκολη χρονιά για όλους χρονιά Γολγοθάς, η συμπεριφορά αυτή δείχνει μεγαλείο».

 

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δύο κούκκοι δείχνουν όταν υπάρχει άνοιξη, οι συνθήκες για όλους είναι καλές, τότε το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Αυτούς που περιμένουν από το ποδόσφαιρο να αντλήσουν δύναμη, γιατί η νοοτροποία κάποιων οδηγεί στο απόλυτο αδιέξοδο. Αντλούμε δύναμη και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Πιστεύω ότι υπεβάλλοντας εαυτούς και βαδίζοντας σωστά, πράγματα που υπηρετούμε και δίνοντας προτεραιότητα στο ευ αγωνίζεσθαι, συμβάλλουμε στην ανάταση του πολίτη. Εύχομαι από ψυχής να δώσει ο Θεός δύναμη σε όλους και να έχουμε μια καλύτερη χρονιά και εμείς και οι Μακεδόνες συμπολίτες μας. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Θρασύβουλου, παίκτες, προπονητικό team για το «θαύμα» της παραμονής που πέτυχαμε».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep