Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Πετυχημένη τριετία στην Επανομή»

Συγκινημένος ήταν ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής μετά το τέλος του αγώνα με τον Θρασύβουλο, το οποίο ήταν το τελευταίο του στον «κιτρινοπράσινο» πάγκο, ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του τόνισε: «Κλείσαμε καλά τη σεζόν, καθώς ήταν μια χρονιά πετυχημένη για την ομάδα. Πετύχαμε νωρίς το στόχο μας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και έπειτα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν για την Αναγέννηση ξεκάθαρα κάποια πράγματα, θα έχει επιλογές από το υλικό που διαθέτει, ενώ ευχάριστο είναι το ότι κατορθώσαμε και πήραμε στο τέλος της σεζόν την 9η θέση, αυτή που κατείχαμε εδώ και καιρό» και συνεχίζοντας πρόσθεσε: « Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε όλη τη χρονιά, τους ανθρώπους της Επανομής που τρία χρόνια συνεργαστήκαμε. Πετύχαμε μαζί πολλά, όπως και να αγωνίζεται και πάλι στη «μεγάλη» κατηγορία. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα και απέκτησα στην Επανομή πολλούς φίλους. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι».

 

Τέλος ερωτώμενος για τα συναισθήματά του, τόνισε: « Τελειώσε μια συνεργασία στην οποία πετύχαμε τους στόχους μας. Από την πρώτη χρονιά ήταν πετυχημένη, καθώς χάσαμε την άνοδο στο τέλος, πέρσι τα καταφέραμε και αλλάξαμε κατηγορία, ενώ ο φετινός στόχος επιτεύχθηκε νωρίς» και εν κατακλείδι πρόσθεσε: «Φίλους έκανα παντού, έτσι και στην Επανομή, αφού βλέπω ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές, δημιούργησαν καλές σχέσεις και εύχομαι του χρόνου να υπάρχουν λιγότερα προβλήματα στην Αναγέννηση και σε όλες τις ομάδες».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep