"Μπορούσαμε κάτι καλύτερο"

Τα συμπεράσματα του Νίκου Κουρμπανά από το "κρας τεστ" του Παναιγιάλειου με τον Παναιτωλικό.

[googlead][/googlead]

Παρά την εντός έδρας ήττα (1-2) ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε αξιόμαχος στο "κρας τεστ" με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό της Super League (που προέρχεται από νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Πλατανιά) και όπως επισήμανε χαρακτηριστικά στο FL News ο Νίκος Κουρμπανάς "θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο".

Διαχώρισε, πάντως, από τη συνολική εικόνα της ομάδας του την εμφάνιση των πρώτων λεπτών. "Στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα δεν κινήθηκε σε καλά επίπεδα, αλλά μετά ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο. Είχαμε όμως εμείς ένα καλό διάστημα στο τέλος. Ενα τέταρτο που θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ".

Από κει και πέρα ο Νίκος Κουρμπανάς ανέφερε συμπερασματικά πως "σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρομό όπως φάνηκε απέναντι σε έναν έτοιμο αντίπαλο από τη Super League. Οι παίκτες δουλεύουν καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Πλέον ο κόουτς θέλει να κλείσει άλλο ένα φιλικό η ομάδα του το επόμενο Σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγώνων προετοιμασίας πριν από την έναρξη της Football League.

 

Last modified onΚυριακή, 08 Οκτώβριος 2017 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep