Παίζει με Παναιτωλικό

Ο Παναιγιάλειος έκλεισε φιλικό με τον Παναιτωλικό για το Σάββατο (7/10).

Από τις 24 Σεπτεμβρίου είχατε ενημερωθεί σχετικά με το ενδεχόμενο να δώσει φιλικό με τον Παναιτωλικό ο Παναιγιάλειος. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ομάδα του Αιγίου έκλεισε το τεστ με τους Αγρινιώτες, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/10) στο Αίγιο, στις 17.00.

Οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και η διεξαγωγή αυτού του ματς το πιστοποιεί. Από εκεί και πέρα, το πρωί της Δευτέρας (2/10), αντιπροσωπεία των παικτών του Παναιτωλικού επισκέφθηκε όλα τα δημοτικά σχολεία, τιμώντας έτσι την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Επικεφαλής ήταν ο γενικός αρχηγός Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο βοηθός προπονητή Αλέξης Σπυρόπουλος, ο γραμματέας της ΠΑΕ Γιώργος Πιέρρος και ο Μάριος Βαλαβάνης, ο οποίος είχε και το γενικό συντονισμό της δράσης, με στόχο να «μεταλαμπαδεύσουν» στους μαθητές και τις μαθήτριες το αθλητικό ιδεώδες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς έδωσε ρεπό στους παίκτες του τόσο τη Δευτέρα (2/10) όσο και την Τρίτη (3/10). Επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη (4/10).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep