"Βρίσκουμε τα βήματά μας"

Ο Νίκος Κουρμπανάς κατέθεσε στο FL News τα συμπεράσματα του από τη νέα φιλική νίκη του Παναιγιάλειου που επικράτησε και κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Το νικηφόρο σερί των φιλικών αγώνων διεύρυνε ο ανεβασμένος Παναιγιάλειος (σημειωτέον έχει επικρατήσει κατά σειρά απέναντι σε Ζευγολατιό, Σπάρτη και ΑΕ Καραϊσκάκης) και ο Νίκος Κουρμπανάς διαπιστώνει ότι "βρίσκουμε τα βήματα μας".

Οπως τόνισε με δηλώσεις του στο FL News ο πολύπειρος προπονητής "κάθε παιχνίδι που κερδίζεις είναι σημαντικό, ακόμη κι αν πρόκειται για φιλικό. Θεωρώ ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο δεν είχαμε πολύ καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως πετύχαμε γκολ, είχαμε δοκάρι και επικρατήσαμε θεωρώ κατά κράτος. Σιγά - σιγά βρίσκουμε τα βήματα μας. Εχουμε δουλειά βέβαια μπροστά μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα".

Από την τρίτη σερί φιλική νίκη ο Νίκος Κουρμπάνας κρατάει "...τη διάθεση που έχουν οι παίκτες για βελτίωση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν προβλήματα -όπως σε κάθε ομάδα- και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για να τα μετριάσουμε. Δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο σε έναν τομέα. Ο Παναιγιάλειος είναι μία καινούργια ομάδα με παίκτες που βρίσκονται μαζί δύο μήνες. Χρειάζεται να βελτιωθούμε τακτικά και αγωνιστικά".

Κλείνει φιλικό με Παναιτωλικό

Εν τω μεταξύ, η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να κλείσει φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό επ' ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League. Ενα ματς, βέβαια, που θα αποτελέσει "κρας τεστ" για τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep