Αποκάλυψη ο Κόκκορης

Συνεχίζει να... λαλεί στο χόρτο με τον Παναιγιάλειο ο Αριστείδης Κόκκορης που πήρε προαγωγή από την ομάδα Νέων.

"Σκύβω το κεφάλι και υπόσχομαι πολλή δουλειά, προκειμένου να αποδείξω σε διοίκηση και προπονητή πως έκαναν τη σωστή κίνηση!» είχε υποσχεθεί μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου της καριέρας του (τριετούς διάρκειας) ο Αριστείδης Κόκκορης στις 30 Αυγούστου 2017.

Και μπορεί να χρειάζεται βάθος χρόνου για να αξιολογηθεί ο παίκτης του Παναιγιάλειου, όμως τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αρκούντως ενθαρρυντικά. Πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την προαγωγή του (μιας και έπαιζε τρία χρόνια στην ομάδα Νέων) ο 19χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια επί των ημερών του Νίκου Κουρμπανά. Δηλαδή αποκάλυψη!

Πέτυχε ένα γκολ στο 2-0 επί της Σπάρτης στις 24/9 και δύο στο 4-0 επί του Ζευγολατιού στις 16/9, ενώ ενδιάμεσα έδρασε και σε μία συμμετοχή του με την Κ-19 στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Καλαβρύτων (0-2 στις 9/9).

Με την πρώτη ομάδα δηλαδή μετράει τρία τέρματα στα φιλικά και έπεται με δύο στο αντίστοιχο διάστημα (τον Σεπτέμβρη δηλαδή) ο Ανδρέας Σταματής. Και προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ο Νίκος Κουρμπανάς του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο επίσημο ματς κυπέλλου με τον Αρη.

Να σημειωθεί ότι ο Πατρινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες τού Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και εν συνεχεία μεταπήδησε στα Αργυρά Πατρών πριν ενταχθεί στην ομάδα Νέων του Παναιγιάλειου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 11:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep