Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κατάθεση ψυχής»

Άθλο χαρακτηρίζουν στον Φωκικό το ισόπαλο 2-2 με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ήταν και οι απουσίες της ομάδας της Άμφισσας που δυσκόλεψαν κατά πολύ το έργο της στην προσπάθεια για βαθμό ή βαθμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια στιγμή στο παιχνίδι ο Νικόλτσης, ο οποίος είναι επιθετικός, γύρισε πίσω και έπαιξε αμυντικός. Πλέον η παραμονή εξαρτάται αποκλειστικά από το τι θα κάνει ο Φωκικός στην τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΛ. Θέλει μόνο νίκη και θα παραμείνει στη Football League. Για το ματς αυτό απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Χαλούλος και Παϊζάνος, ενώ ήδη γίνονται προσπάθειες να δώσει το παρών ο στρατευμένος Δημητρίου, ώστε να βοηθήσει στα μετόπισθεν.

 

 

Στο μεταξύ η ΠΑΕ κάλεσε τον κόσμο στο πλευρό της στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα είναι το τελευταίο για εφέτος:

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: ΦΙΛΑΘΛΟΙ της Φωκίδας, η ομάδα της ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ σε συνέχεια της προσπάθειας που κάνει για παραμονή στην κατηγορία της Football League, υποδέχεται την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 17:00, στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας της ιστορική ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΕ.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ, η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα και χρειάζεται την υποστήριξη και την βοήθεια όλων μας αλλά πάντα με κόσμιο και φίλαθλο τρόπο.
Ας γίνουμε ο 12ος παίχτης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οφείλουμε στην ιστορία της ομάδας μας μην λείψει κανείς.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ο Φωκικός εκφράζει και εκπροσωπεί μια πόλη, ένα νομό, μια περιοχή και η δύναμή του είναι όλος ο λαός της Φωκίδας.,
Όλοι κοντά στον ΦΩΚΙΚΟ, ο όποιος την Τετάρτη έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού με νίκη παραμένει στην κατηγορία.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ, όλη η Φωκίδα πρέπει να δώσει το παρόν την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 17:00, στο γήπεδο για να στηρίξει τον Φωκικό.
ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ - ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Όλοι σας δίπλα στα παλικάρια του ΦΩΚΙΚΟΥ

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2012 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep