Μεταγραφών συνέχεια...

Στο ρόστερ του Αχαρναϊκού οι Κουτούζης, Κωτσαλάς, Μιχαλόπουλος και Μπαντούνας.

Πέφτει ο ρυθμός στον Αχαρναϊκό ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι «πράσινοι» είναι σαφώς ανέτοιμοι, αλλά θα επιδιώξουν να είναι ανταγωνιστικοί, έχοντας προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Φυσικά, έχουν και πολλά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό τους. Μεταξύ αυτων είναι και οι Παύλος Κουτούζης, Γιώργος Κωτσαλάς, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος και Κώστας Μπαντούνας.

Ο Παύλος Κουτούζης είναι 21 ετών (27/2/96) αμυντικός και την περσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ με την Πεύκη. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, έχει παίξει στους Νέους του Απόλλωνα και είναι διεθνής με την U17. Ο 22χρονος (4/1/95) αμυντικός, Γιώργος Κωτσαλάς αποκτήθηκε από την Τριγλία Ραφήνας (12 ματς). Στο παρελθόν έχει παίξει στον Οπούντιο Μαρτίνου. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο.

Ο 22χρονος (9/3/95) μέσος, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος την περσινή σεζόν ήταν στο ρόστερ του Παναιγιαλείου. Από το 2013 έως και το 2016 κατέγραψε 42 συμμετοχές με τον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ο 22χρονος (8/1/95) αμυντικός, Κώστας Μπαντούνας πέρυσι ήταν σε Παναργειακό, Τριγλία Ραφήνας και στο παρελθόν σε Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων και Κηφισιά.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep