«Θα είναι υπεύθυνοι»

Ο Φώτης Τσάλος κάλεσε τους μετόχους του ΟΦΗ να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε ό,τι αφορά στην εξόφληση των παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγές.

Το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ χρειάζεται άμεσα ο ΟΦΗ για να τακτοποιήσει τις υποθέσεις προσφυγών. Οι Ράντι, Βουό, Όστοϊτς, Δαύκος, Πάγκαλος έχουν δικαιωθεί και αν οι «μελανόλευκοι» δεν φανούν συνεπείς, τότε θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος κάλεσε τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αναλυτικά είπε:

«Χρειαζόμαστε άμεσα, ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ, για να καλύψουμε τους παίκτες αυτούς που αφορούν την ομάδα της περσινής χρονιάς. Είναι υποθέσεις που έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αυτό δεν έχει γίνει. Αν δεν δώσουμε τα χρήματα αυτά, το οφειλόμενο ποσό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, καθώς κάποιοι παίκτες με τους οποίους δεν θα συνεργαστούμε φέτος, ζητάνε και το συμβόλαιο της τρέχουσας χρονιάς. Καλώ τους μετόχους λοιπόν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο θέμα αυτό. Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί».

Ο Τσάλος θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στο ΔΣ της Football League, ενώ στα αγωνιστικά είναι πιθανό να γίνει φιλικό με τον Ηρόδοτο το Σάββατο (16/09).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep