«Αναγέννηση με μέλλον»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για το χτίσιμο της Αναγέννησης Καρδίτσας και τις τρεις προσθήκες που περιμένει μεσοεπιθετικά.

Στην απόδοση του Νέστορα Γκέκα στάθηκε ο Γιώργος Βαζάκας μετά την ήττα (2-0) της Αναγέννησης Καρδίτσας από τα Τρίκαλα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, έκανε λόγο για αξιοπρεπή εμφάνιση, τόνισε ότι ο ΑΟΤ έχει στόχο την άνοδο και προανήγγειλε τρεις μεταγραφές μεσοεπιθετικών. Αναλυτικά είπε:

«Χαίρομαι που ήρθα στα Τρίκαλα έστω και ως αντίπαλος, γιατί είναι μια ομάδα, μια πόλη στην οποία πρόσφερα, μου πρόσφερε και έχουμε πολλά να λέμε μ' αυτή την πόλη. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι πιο μπροστά από εμάς σε προετοιμασία, έχει 20-21 ημέρες περισσότερες από εμάς. Άλλος ο στόχος του ΑΟΤ και άλλος ο δικός μας.

Εμείς πάμε να κάνουμε μια ομάδα νεανική, βιώσιμη, γιατί ξέρουμε τα προβλήματα. Ο ΑΟΤ με τις κινήσεις που έκανε, με τη δυναμική που έχει και την οργάνωση που έχει, στόχος του ξέρω πως είναι η άνοδος. Έχει πλούσιο ρόστερ, έχει καλή δουλειά, καλό προπονητή και εύχομαι να πετύχει τον στόχο.

Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β' Εθνικής. Εμείς θα κάνουμε ορισμένες προσθήκες ακόμα. Περιμένουμε τρεις μεσοεπιθετικούς εκεί που έχουμε πρόβλημα. Στηθήκαμε όπως έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα ποιοτική όπως είναι ο ΑΟ Τρίκαλα. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο με την καλή παρουσία που είχε ο τερματοφύλακας στις τρεις επαναληπτικές φάσεις. Κάπως έτσι θα είναι το ποδόσφαιρο στη Β' Εθνική. Ομάδες θα παίζουν σφιχτά, θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντέξαμε όσο αντέξαμε και ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν ο τερματοφύλακας, έκανε το λάθος και δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Το θέμα είναι σε κάθε τι που κάνεις στην προετοιμασία να προσθέτεις ένα λιθαράκι. Είδα μια νεανική ομάδα απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα να στέκεται αξιοπρεπώς και νομίζω ότι το μέλλον θα ανήκει στην Καρδίτσα. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να βάλουμε τις βάσεις για να έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Και θα το έχει. Συγχαρητήρια στον Αντωνίου για τη δουλειά που κάνει και εύχομαι να πετύχει τον στόχο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep