Ισοπαλία για τον "κουρασμένο" ΟΦΗ

Στο 1-1 έμεινε ο ΟΦΗ κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη (6/9) στο ΒΑΚ.

Χάνοντας πολλές ευκαιρίες αλλα και παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ στο πρώτο ημίχρονο απείλησε κυρίως με τον Παπατόλιο χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του β' μέρους, οι "μελανόλευκοι" άνοιξαν το σκορ όταν μετά από σουτ του Πουρτουλίδη, η μπάλα έφτασε στον Κουσκουνά και εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στην συνέχεια οι Χαντί και Ορτέγκα σπάτάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και στο φινάλε του ματς, ο Πασιουλής με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα των Ζωνιανών.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Οικονόμου, Παπαστεριανός, Μάρτος, Όγκμποε, Μάνος, Παπατόλιος.
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ, στο δεύτερο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Μπολάκης (75’ Λαγουδάκης), Ζιαμπάρης, Νάστος, Χαντί, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός (63’ Περδίκης), Ορτέγκα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep