Καρέ ΟΦΗ με Μάνο

Ο ΟΦΗ νίκησε 4-0 τον ΠΟΑ με τον Δημήτρη Μάνο σημειώνει 2 γκολ.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με το τεστ κόντρα στην Ομόνοια παρατάχθηκε την Τετάρτη (30/08) ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΠΟΑ. Ωστόσο, οι «μελανόλευκοι» ήταν αποτελεσματικοί και επικράτησαν 4-0 με δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου και των Ορτέγκα, Κουσκουνά. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε στο δεύτερο 45λεπτο ο Παπαστεριανός.

Ο Μάνος με προβολή στο 15' άνοιξε το σκορ και στο 60' ο ίδιος μετά από κλέψιμο έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα. Το 3-0 ήρθε στο 85' από τον Ορτέγκα με σουτ και το 4-0 διαμόρφωσε ο Κουσκουνάς στο 90' με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Χαμαλάκη.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μάνος, Μάρτος, Πλευράκης, Παπατόλιος, Κομεσίδης, Οικονόμου, Ογκμποε, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Μπολάκης. Β' Ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Σιώπης (54' λ.τ. Νάστος), Κοιλιάρας, Περδίκης, Κομεσίδης (67' Χαντί), Οικονόμου(62' Παπαστεριανός), Κοντογιάννης, Ορτέγκα, Παπατόλιος, Μάνος (67' Πουρτουλίδης), Κουσκουνάς.

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Βρεττός, Πατινιώτης, Χατζηανδρέου, Ρωμανάκης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου. Β' Ημίχρονο: Παπαδάκης (77' Μανουσάκης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης (88' Γιαλυτάκης Γ.),Ρωμανάκης (76' Ντραγκότι), Χαμαλάκης, Πατινιώτης, Μπουτσάκης (88' Λέλεκας), Φραγκιαδάκης (65' Γιαλυτάκης), Τριανταφύλλου (68' Αμαραντίδης), Ντάμπος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep