«Ξέρουμε το μυστικό»

Στόχος του ΟΦΗ η 1η θέση σύμφωνα με τον Ανέστη Νάστο.

Δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία (1-1) του ΟΦΗ με την Ομόνοια όπως δήλωσε ο Ανέστης Νάστος. Ο μέσος των Κρητικών δήλωσε ότι στόχος είναι η 1η θέση και στην ομάδα του Ηρακλείου γνωρίζουν πώς θα τον πετύχουν. Συγκεκριμένα, είπε:

Ήταν το πρώτο φιλικό στο Γεντί Κουλέ απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ανταποκριθήκαμε και στα 90’ του αγώνα και δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, μια οι Κύπριοι και μια εμείς με το Μάριο μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι βελτιωνόμαστε και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Έπαιξαν δυο μεγάλες ομάδες και είναι τιμή και για τους δύο που έπαιξαν μεταξύ τους, υπήρχε ένταση, αλλά τα έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι τιμή τους που ήρθαν και έπαιξαν με τον ΟΦΗ, όπως και εμάς είναι τιμή μας που παίξαμε με την Ομόνοια. Σαφώς θα πρέπει να συνεχίσουμε με τη σταθερότητα που είχαμε την περασμένη χρονιά.

Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να είμαστε στη μεγαλύτερη κατηγορία. Ξέρουμε το μυστικό και θα το δείτε στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του και πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε να τον έχουμε κοντά μας».

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 02:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep