Ντεμπούτο χωρίς νίκη

Στο 0-0 έμεινε ο Παναιγιάλειος στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Αχαϊκή.

Την πρώτη του ισοπαλία σε επτά φιλικά παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (27/08) στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» παρατάχθηκαν απέναντι στην Αχαϊκή με τον Νίκο Κουρμπανά να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας στο 0-0.

Στο 16' ο Αντωνόπουλος έδιωξε τη μπάλα προ της γραμμής σε κεφαλιά του Σμίλτου, ενώ στο 23' ο Γκούμας με σουτ δεν βρήκε στόχο. Ακολούθησε άστοχο ανάποδο ψαλίδι από τον Γεωργακόπουλο (39') και σουτ του Κριστέτο (41'). Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, με εξαίρεση αυτή του 49', όταν από σέντρα του Κοντοχρήστου ο Σταματής δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας. Εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού ήταν οι Τσάπαλος, Μπίτρας, Βλάχος, Μπρους, Βατουσιάδης, Τσουρής, Παπαδημητρακόπουλος, Κόκκορης και Γκούφας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης (46' Αθανασίου), Τσερκέζος (46' Ρέλλας), Παπαχρήστος (46' Κοντοχρήστος), Στίκας (61' Σακελλαρόπουλος), Σμίλτος, Γκούμας, Γαβριηλίδης (46' Σταματής), Κριστέτο (75' Ντέμο), Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (65' Ρινάλντι), Σκαρτσίλας (71' Κανάλες)

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριηλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κοκκίνης, Ρίλντι, Καραγιάννης, Σωτηρόπουλος, Πατάπης, Μπούνας, Σαμπανέϊ, Αντωνόπουλος, Κωνσταντινίδης. Έπαιξαν και οι: Δριμάλας, Κριμπάς, Γερασιμόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Πάγκαλος.

Πηγή: aigioallsports

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep