«Ήρθα για Super League»

Ο Μανώλης Παπαστεριανός ανυπομονεί να παίξει στον ΟΦΗ. Δεν προχώρησε του Σιμόν, δανεικός ο Παπαδάκης.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (25/08) το νέο απόκτημα, ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο 30χρονος μέσος, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στη Football League, στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ανυπόμονος να παίξει με τους «μελανόλευκους» και σημείωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τελείωσαν θετικά και θα αγωνιστώ φέτος στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρώ εδώ ένα προπονητή που τον ξέρω και με ξέρει. Δεν το κρύβω ότι η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΟΦΗ. Θέλω να τον δικαιώσω, όπως και τους ανθρώπους της ομάδας και να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία.

Είναι αλήθεια ότι δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ, αλλά ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για την Β’ Εθνική, αλλά για να παίξω μαζί του στην Σούπερ Λιγκ, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας αγωνιστικό πρόσωπο και να ανεβάσουμε την ομάδα».

Όσον αφορά για τον κόσμο και το Γεντί Κουλέ ανέφερε: «Είναι ένα φοβερό γήπεδο και ένας εκπληκτικός κόσμος. Το ξέρω από τις πολλές φορές που έχω αγωνιστεί αντίπαλος σε αυτό. Χαίρομαι που αυτή τη φορά, θα παίζω σε αυτό το γήπεδο, ως μέλος της ομάδας».

Η ΠΑΕ, τέλος, ενημέρωσε ότι σταμάτησε να προπονείται ο Γάλλος μέσος, Ζερόμ Σιμόν, ενώ ο τερματοφύλακας, Μανώλης Παπαδάκης θα δοθεί δανεικός στον ΠΟΑ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep