Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 66

Ζιώγας: «Πέρασαν τις εξετάσεις»

Ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έδωσε ο Μιχάλης Ζιώγας στο ματς της Φυλής και έδειξε δικαιωμένος.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία όλων και δήλωσε πως η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της με αυτά τα παιδιά. «Ήρθαμε με πολλές ελλείψεις στη Φυλή, λόγω τραυματισμών και καρτών. Δείξαμε, όμως, εμπιστοσύνη και ρισκάραμε με τα νέα παιδιά στην ενδεκάδα. Ανταποκρίθηκαν άπαντες στην πρόκληση και πέρασαν τις εξετάσεις. Χρειάζεται προσγείωση βέβαια, στην συνέχεια, γιατί η ΑΕΛ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και καθένας πρέπει να ξέρει το βάρος της φανέλας. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί ποδοσφαιριστές, νέοι, του νομού κάτω των 21 με ελπίδες. Η ΑΕΛ μπορεί και πρέπει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εγώ θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος. Αγωνιστικά, πιστεύω ότι δικαιούμασταν να παίρναμε και κάτι παραπάνω, Σταθήκαμε τυχεροί στην ισοφάριση, αλλά στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί».


Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ΑΕΛ, ο 18χρονος Αντώνης Τσιάρας, δήλωσε περήφανος και όνειρο ζωής για το γεγονός ότι φόρεσε την βυσσινή φανέλα. «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που με ξεκίνησε στην ενδεκάδα. Με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου από την αρχή του αγώνα. Ήταν ένα όνειρο ζωής να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΛ. Ελπίζω να δικαίωσα τον προπονητή μου και τον κόσμο με την εμφάνιση μου. Εύχομαι στο μέλλον να επιστρέψει στην Σούπερ λίγκα η ΑΕΛ. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά βάσει της εξέλιξης και της κόκκινης του Ψωμά είμαστε ευχαριστημένοι».

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2012 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep